ΕΣΤΙΑΣΗ, ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ

Εστίαση. Είναι τα εστιατόρια όλη μέρα ανοιχτά;

Όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες χώρες τις Ευρώπης τα περισσότερα εστιατόρια κλέινουν τις μεσημεριανές ώρες. Ζεστή κουζίνα δηλαδή θα βρείτε συνήθως μεταξύ 11:30-14:30 και 18:00-21:00. Για εμάς τους Έλληνες που έχουμε συνηθίσει να τρώμε και να καθόμαστε με τις ώρες και να τα λέμε, ίσως να μην μας ακούγεται καλό.

Αν και στα χωριά θα δυσκολευτείτε να βρείτε εστιατόρια ανοιχτά στις ενδιάμεσες ώρες, στις πόλεις όπως πχ. στο Ίνσμπρουκ, έχετε την δυνατότητα να πάτε σε μεγάλες μπυραρίες οι οποίες έχουν ζεστή κουζίνα όλη μέρα. 

Φυσικά αν επιθυμείτε να φάτε κάτι στα γρήγορα, έχετε πολλές επιλογές για τις οποίες θα αναφερθώ σε επόμενα άρθρα. Θα ήθελα τέλος να σας τονίσω ότι το βράδυ μετά τις 12:00 είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε κάτι να φάτε, καθώς όλα τα μαγαζιά κλείνουν πριν τα μεσάνυχτα. Οπότε μετά το τέλος της βραδινής εξόδου θα ήταν καλό να έχετε φυλάξει κάτι πρόχειρο στο ξενοδοχείο. 

ABOUT US

Servus!  Μου αρέσει να εξερευνώ προορισμούς που συνδυάζουν αξιοθέατα, παραδόσεις, δραστηριότητες και καλή κουζίνα. Όλα αυτά βρίσκονται στην περιοχή που ζω τα τελευταία 7 χρόνια, τις Αυστριακές Άλπεις. Στην σελίδα αυτή σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου, tips και πληροφορίες για προορισμούς της Αυστρίας, γα όλες τις εποχές του χρόνου.

Τα ταξίδια σας αλλάζουν, και ελπίζω να εμπνευστείτε από τα δικά μου.

Γιώργος 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2019 ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ - AUSTRIAKES ALPEIS | Georgios Polychronidis,MA | Kirchberg in Tirol  | info@austriakes-alpeis.com