top of page
  • Εικόνα συγγραφέαGeorgios Polychronidis

Διανυκτέρευση σε Ιγκλού. Η απόλυτη εμπειρία στις Άλπεις!

Έγινε ενημέρωση: 30 Δεκ 2019


Πως θα σας φαινόταν αυτόν τον χειμώνα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στις διακοπές σας στην Αυστρία; Διασκέδαση σε Ice Bar, εκθέματα και γλυπτά από πάγο, χιονισμένα τοπία των Άλπεων και διανυκτέρευση σε ιγκλού όπως οι εσκιμώοι. Είστε έτοιμοι για την απόλυτη εμπειρία;

 

Ιγκλού Αυστρία©Alpeniglu


Χωριό ©Alpeniglu

Το χωριό Alpeniglu

Στις Άλπεις του Κίτσμπουελ, σε ένα από τα πιο γνωστά χειμερινά θέρετρα της Αυστρίας βρίσκεται σε υψόμετρο 1.300μ. το Ξενοδοχείο-Χωριό Alpeniglu. Το χωριό, ένα από τα τρία που λειτουργούν στην Αυστρία, αποτελείται από 18 Ιγκλού. Στο εσωτερικό τους διαθέτουν μόνο τα άκρως απαραίτητα για μια ονειρεμένη διανυκτέρευση, άλλωστε αυτό που χρειάζεστε μόνο είναι το έτερον ήμισυ. Η εμπειρία φτάνει στο κατακόρυφο με ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών στον διαμορφωμένο χώρο με γλυπτά από πάγο.


Διαμονή σε ιγκλού©Alpeniglu

ICE LAND - Τέχνη από Πάγο

Εκτός από τα καταλύματα μπορείτε να επισκεφτείτε και την "Παγωμένη Χώρα". Πρόκειται για έναν επισκέψιμο χώρο με σχέδια λαξευμένα στους τοίχους, διάφορα γλυπτά ή ακόμα και μπαρ κατασκευασμένα από πάγο που όλα μαζί δημιιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε αίσθουσα τέχνης ή γκαλερί πάγου. Ο χώρος είναι επισκέψιμος καθημερινά από τις 10:00 - 15:30.


Μπουφές©Alpeniglu


Γλυπτά από πάγο©Alpeniglu

"Μια διανυκτέρευση σε ιγκλού όπως οι εσκιμώοι αλλά και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν στο χωριό Alpeniglu στις Άλπεις του Κίτσμπουελ."


Μπαρ©Alpeniglu


Χιονογλυπτά©Alpeniglu


Διασκέδαση

Η διασκέδαση είναι ένα αναπόσπαστο σημείο της διαμονής στο χωριό Alpeniglu. Από το Apres Ski στο μπαρ του με τους διερχόμενους σκιέρ να κάνουν την απαραίτητη στάση τους, μέχρι τα νυχτερινά πάρτυ με τις βραδιές να γίνονται πιο λαμπερές με τα απαραίτητα πυροτεχνήματα. Διασκέδαση αποτελούν όμως και τα τακτικά μαθήματα και επιδείξεις παγογλυπτικής που αν είστε τυχεροί μπορείτε να παρακολουθήσετε.


Νύχτα©Alpeniglu


Βράδυ στα Ιγκλού©Alpeniglu

Ετοιμάζεστε για διακοπές στις Άλπεις του Κίτσμπουελ; Διαβάστε εδώ πληροφορίες για το Κίρχμπεργκ ιν Τιρόλ


Party©Alpeniglu

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Unterer Sonnberg 13A – 6364 Brixen im Thale

Ιστοσελίδα: Alpeniglu

Λειτουργία: Από τέλη Δεκέμβρη μέχρι 19.03.2018

Είσοδος Iceland: €5,00

Events:

  • Opening Party 5.1.2018 (19-23:00)

  • Ice-Partys 16.1.18, 30.1.18, 27.2.18, 6.3.18 (19-23 :00)

  • Πάρτυ με πυροτεχνήματα 13.2.18 (18-22:00)



313 Προβολές
bottom of page