Αναζήτηση
  • Georgios Polychronidis

Ο καταρράκτης Golling του Σάλτσμπουργκ

Ενημερώθηκε: πριν 3 μέρεςΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ GOLLING (GOLLINGER WASSERFALL)

Ένας καταρράκτης που έχει χρησιμοποιηθεί ως μοτίβο σε πολλούς πίνακες, είναι αυτός του Golling. O καταρράκτης είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και ειδυλλιακά φυσικά αξιοθέατα στο ομόσπονδο κρατίδιο του Σάλτσμπουργκ. Βυθίζετε εντυπωσιακά σε δύο στάδια 75 μέτρα με τον περίπατο να διαρκεί περίπου 40 λεπτά κατά μήκος ενός ειδυλλιακού δασικού μονοπατιού. Στο μέσο της διαδρομής θα συναντήσετε και έναν παλιό νερόμυλο ενώ μια σειρά σκαλοπατιών στο τέλος θα σας οδηγήσει στον καταρράκτη.

Ο νερόμυλος του Golling

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ

Το Golling βρίσκεται περίπου 30 χλμ νότια του Σάλτσμπουργκ μέσω του αυτοκινητόδρομου Α10. Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και το τρένο μέχρι τον σταθμό Golling-Abtenau, αλλά από εκεί υπολογίστε επιπλέον 20' με 30΄περπάτημα. Ο καταρράκτης Golling απέχει 3 χλμ. από το κέντρο του χωριού.


Καταρράκτης Golling

TIP!

Μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στον καταρράκτη με μια μικρή περιήγηση πεζοπορίας στην κοιλάδα Bluntau. Υπάρχει ένα ωραίο δασικό μονοπάτι από το ξενοδοχείο Torrenerhof μέχρι την είσοδο της κοιλάδας Bluntau. Περπατάτε μέσα στο δάσος και περνάτε ένα πολύ ωραίο εκκλησάκι. Ο περίπατος διαρκεί περίπου. 2-3 ώρες (στη 2η λίμνη Bluntau και πίσω στον καταρράκτη)

Λίμνη Bluntau, Salzburger Land

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τιμή εισόδου για ενήλικες: €5,00

Λειτουργία: Από 29 Μαΐου 2020 καθημερινά από 10:00 έως 17:00


Πηγή: Golling.info
ABOUT

ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ DMOs

© 2020 ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ - AUSTRIAKES ALPEIS | Georgios Polychronidis,MA | Westendorf | info@austriakes-alpeis.com