top of page
  • Εικόνα συγγραφέαGeorgios Polychronidis

5 λόγοι για σχολικές εκδρομές στο Τιρόλ της Αυστρίας

Έγινε ενημέρωση: 21 Δεκ 2019

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, μαθητές και καθηγητές θα ξεκινήσουν να  κάνουν τα πρώτα πλάνα για τις σχολικές-επιμορφωτικές εκδρομές τους. Για αυτήν την υπέροχη εμπειρία που όλοι μας θέλουμε να μας μείνει αξέχαστη, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μια εκδρομή στην Αυστρία στην καρδιά των Άλπεων.


Ίνσμπρουκ © Innsbruck Tourismus / Christof Lackner
Ίνσμπρουκ © Innsbruck Tourismus / Christof Lackner

Το Tirol είναι η καρδιά των Άλπεων και εκτός από την πρωτεύουσα του το Ίνσμπρουκ με τις εξαιρετικές υποδομές και την ιδανική τοποθεσία, θα το προτιμήσετε για τους παρακάτω πέντε λόγους:



 Σάλτσμπουργκ
Σάλτσμπουργκ


5. Παράδοση

Το Τιρόλ είναι από τα πιο παραδοσιακά μέρη της Ευρώπης. Από την κουζίνα του, την αρχιτεκτονική του μέχρι και τον τρόπο ζωής η παράδοση αποτελεί ένα αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής των κατοίκων, και γι' αυτό κάθε χρόνο επιλέγουν να το επισκεφτούν εκατομμύρια τουρίστες.


Κρυστάλλινοι κόσμοι του Swarovski
Κρυστάλλινοι κόσμοι του Swarovski

4. Ασφάλεια

Η Αυστρία βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια ανάμεσα στους τρεις πιο ασφαλείς προορισμούς του κόσμου.


Χάλστατ
Χάλστατ

3. Αξιοθέατα

Στο Τιρόλ υπάρχουν πάνω από 200 προορισμοί και αξιοθέατα για εκδρομές. Από το καινούργιο μουσείο του James Bond στα 3.050μ υψόμετρο, στους Κρυστάλλινους κόσμους του Swarovski, την παλιά πόλη και τα μουσεία του Ίνσμπρουκ, το μεσαιωνικό κάστρο του Κούφσταϊν και άλλους δεκάδες προορισμούς. Μία εκδρομή εδώ θα παρέχει συναρπαστικές γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στους μαθητές και καθηγητές.


Jakobskreuz

Γειτονικά αξιοθέατα: Εκτός από το Τιρόλ σε κοντινή απόσταση βρίσκονται και άλλα διάσημα αξιοθέατα όπως το κάστρο Neuschwanstein στην Βαυαρία και η πόλη του Σάλτσμπουργκ.


Παλάτι Neuschwanstein
Παλάτι Neuschwanstein

2. Κόστος

Οι τιμές στο Τιρόλ είναι φυσιολογικές, έως λίγο πιο οικονομικές σε σχέση με μεγάλες πόλεις του εξωτερικού. Οι "Αυστριακές Άλπεις" φυσικά μπορούν να κάνουν προτάσεις για  ακόμα οικονομικότερες τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της περιοχής ή για φαγητό.


Hungerburg-Innsbruck
Hungerburg-Innsbruck © Innsbruck Tourismus / Andre Schönherr

1. Γλώσσα.

Η εκδρομή στην Αυστρία δίνει μια ευκαιρία στα παιδιά να εξασκήσουν  την γλώσσα τους, είτε στα γερμανικά είτε στα αγγλικά.


Κούφσταϊν
Κούφσταϊν


Αν χρειαστείτε πληροφορίες ή βοήθεια στον προγραμματισμό της εκδρομής, στα αξιοθέατα ή την διαμονή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω facebook είτε με στο e-mail info@austriakes-alpeis.com.

Θα χαρώ ιδιαίτερα να σας βοηθήσω,

Γιώργος

300 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page