top of page
  • Εικόνα συγγραφέαGeorgios Polychronidis

Χιονοδρομικό Obertauern. "We are Snow"

Έγινε ενημέρωση: 30 Δεκ 2019



lifestyle ©Tourismusverband Obertauern

©Tourismusverband Obertauern

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΟΜΠΕΡΤΑΟΥΕΡΝ

Από το σλόγκαν και μόνο καταλαβαίνετε ότι την χειμερινή σεζόν το μόνο που δεν θα σας λείψει είναι το χιόνι. Σκεφτείτε μόνο ότι Αυστριακοί λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής το αποκαλούν το μπολ του χιονιού (snow bowl). Περιτριγυρισμένο από πλαγιές, στα βόρεια και επίσης προς τα νότια, μπορείτε να απολαύσετε μια θέα 360 μοιρών της περιοχής, και έτσι θα είστε στο επίκεντρο των γεγονότων της περιοχής, με ατελείωτο χιόνι, σκι, πάρτι, χαλάρωση, ευεξία και ό, τι άλλο θέλει η καρδιά σας.


©Tourismusverband Obertauern

©Tourismusverband Obertauern

"Τέλειες διακοπές σε υψόμετρο μεταξύ 1.630 και 2.313 μέτρων"


©Tourismusverband Obertauern

©Tourismusverband Obertauern

Από την άλλη πλευρά, μόλις αντικρίσετε της ποικιλόμορφες πίστες,θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπο σας ένα πραγματικό χαμόγελο. Γρήγορες γόνδολες και λιφτ για σκι υψηλού επιπέδου, είναι το άλλο χαρακτηριστικό του χιονοδρομικού. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό του σκι στην Salzburger Land. Τις τέλειες διακοπές σκι στο Obertauern συμπληρώνουν τα πολλά αλπικά πανδοχεία και σαλέ κατευθείαν στις πίστες, που είναι απαραίτητα για τα διαλλείματα σας. Άλλωστε χρειάζεστε και λίγη αντοχή αν θέλετε να βγάλετε όλα τα χιλιόμετρα πίστας στο χιονοδρομικό του Obertauern.


ski ©Tourismusverband Obertauern
©Tourismusverband Obertauern

snow bowl ©Tourismusverband Obertauern

©Tourismusverband Obertauern

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ
  • Αριθμός Λιφτ: 26

  • Πίστες συνολικού μήκους 100 χιλιομέτρων.

Εύκολες (μπλε) 61 χμ

Μεσαίας δυσκολίας (κόκκινες) 35 χμ

Δύσκολες (μαύρες) 4 χμ

  • Νυχτερινό σκι: ✓

  • Fun Park: ✓

  • Απόσταση από Σάλτσμπουργκ: 101χμ

  • Απόσταση από Αεροδρόμιο Μονάχου: 260χμ

  • Απόσταση από Βιέννη: 330χμ


Postplan Obertauern © intermaps
 

Insider Tipp: Ο Θάνος Καπετανάκης βρίσκεται επαγγελματικά για δεύτερη σεζόν στο Όμπερταουερν. Αυτό που τον έχει κάνει εντύπωση είναι η ιδιομορφία του χιονοδρομικού και η σύνδεση των πιστών, που επιτρέπουν να κάνετε σκι χωρίς να χρειαστείτε να χρησιμοποιήσετε το Ski Bus. Επίσης η πολύ καλή ποιότητα χιονιού, πιστών και διασκέδασης είναι ο λόγος που η επιστροφή σας θα είναι γεμάτη με ευχάριστες αναμνήσεις. Highlight στις αρχές Δεκέμβρη (φέτος στις 08/12/18) για όσους επισκεφτούν την περιοχή είναι το Crampusparty.


Obertauern Crampusparty 2017


109 Προβολές
bottom of page