top of page
  • Εικόνα συγγραφέαGeorgios Polychronidis

Τα καλύτερα 5*s ξενοδοχεία του Σάλτσμπουργκ

Έγινε ενημέρωση: 23 Φεβ 2022



Το Σάλτσμπουργκ είναι μοναδικό, από κάθε άποψη. Όποιος έχει βυθιστεί ποτέ στη μαγεία της παγκοσμίου φήμης Πόλης του Μότσαρτ δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει ξανά. Η αρμονική αλληλεπίδραση τοπίου και αρχιτεκτονικής, τέχνης και πολιτισμού, καθώς και παραδοσιακού και μοντέρνου, όλα σε μια εκπληκτικά μικρή περιοχή, απλώς προσθέτει στην ιδιαίτερη γοητεία αυτού του τόπου. Μοναδικά είναι όμως και τα παρακάτω πεντάστερα superior ξενοδοχεία του:


Hotel Sacher Salzburg ★★★★★S


Ξενοδοχείο Sacher Salzburg | Photo from Booking.com


Το Hotel Sacher Salzburg είναι από τα πιο παλιά και εντυπωσιακά ξενοδοχεία του Σάλτσμπουργκ. Ανοιξε το 1866 δίπλα στις όχθες του ποταμού Salzach και σε κεντρική τοποθεσία, προσφέροντας μια καταπληκτική θέα της πόλης και του κάστρου.  Τα δωμάτια και οι σουίτες του συνδυάζουν την παραδοσιακή διακόσμιση, είναι ιδιαίτερα κομψά και έχουν παροχές και υπηρεσίες στα υψηλότερα πρότυπα. Φυσικά δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την αυθεντική Sachertorte (τούρτα Sacher) στο διάσημο Café Sacher Salzburg σε ατμόσφαιρα παραδοσιακού αυστριακού καφέ με κομψές λεπτομέρειες.



 

Hotel Goldener Hirsch ★★★★★S



Goldener-Hirsch-Photo-from-Salzburg.info
Goldener Hirsch, Photo from Salzburg.info

Ξενοδοχείο - Οχυρό Schloss Mittersill, Mittersill
Goldener Hirsch Photo from Salzburg.info

Οι επισκέπτες του στο HOTEL GOLDNER HIRSCH θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αυστριακή αισθητική και άνεση ακριβώς στο μπαρόκ κέντρο του Σάλτσμπουργκ. Είναι ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο, πλούσιο σε παράδοση. Κάθε επισκέπτης θεωρείται «φίλος», τον υποδέχονται θερμά και εξυπηρετείται με μεγάλη χαρά. Μοναδικό είναι και το παραδοσιακό στυλ του ξενοδοχείου - διαχρονικό, με τη ρομαντική γοητεία ενός πανδοχείου του 15ου αιώνα σε συνδυασμό με τις ανέσεις του εικοστού πρώτου αιώνα.



 

Hotel Schloss Mönchstein ★★★★★S


Ξενοδοχείο - Παλάτι Schloss Leopoldskron


Περιτριγυρισμένο από το δικό του μαγευτικό πάρκο 14.000 m², ήσυχο και σε κεντρική τοποθεσία, με εκπληκτική θέα στην πόλη του Σάλτσμπουργκ, μπορείτε να βρείτε το πιο μαγευτικό ξενοδοχείο πόλης στον κόσμο, το HOTEL SCHLOSS MÖNCHSTEIN*****.

Η παλιά πόλη είναι προσβάσιμη σε 7 λεπτά με τα πόδια, με το "ασανσέρ Mönchsberg" ή με το δικό σας αυτοκίνητο.

Τα 24 δωμάτια και οι σουίτες είναι επιπλωμένα ξεχωριστά και με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια – και, φυσικά, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το Mönchstein SPA δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό. Η αποκλειστική μας όαση ευεξίας 300μ² προσφέρει στους επισκέπτες ατμόλουτρο, σάουνα, γυμναστήριο καθώς και ευρύχωρους χώρους περιποίησης για μια μεγάλη ποικιλία από τις πιο πρόσφατες καλλυντικές θεραπείες και μασάζ.

Το βραβευμένο RESTAURANT SCHLOSS MÖNCHSTEIN λάμπει με μια υπέροχη γυάλινη πρόσοψη. Insider tip: Το «ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Το πολύ τέσσερις επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν σε ένα οικείο περιβάλλον σε αυτήν την αποκλειστική ατμόσφαιρα.Συνιστώνται κρατήσεις και για τα δύο εστιατόρια.


Πηγές: Salzburg.info

189 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page