top of page
  • Εικόνα συγγραφέαGeorgios Polychronidis

Πετάξτε στην Πρωτεύουσα των Άλπεων με την Aegean. Αρχίζουν τα απευθείας δρομολόγια για Ίνσμπρουκ!


Ίνσμπρουκ Αυστρίας
Ίνσμπρουκ

Μια επιθυμία πολλών χρόνων από χιλιάδες λάτρεις τόσο του χειμερινού αθλητισμού αλλά και ταξιδιωτών για απευθείας πτήσεις προς το Τιρόλ της Αυστρίας, έγινε πραγματικότητα από την Aegean! Η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε την σύνδεση της με τον αγαπημένο προορισμό των Άλπεων για τις χειμερινές σεζόν του 2023/24 και 2024/25.

Οι πτήσεις ΑΘΗΝΑ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις παρακάτω ημερομηνίες: 22/12/2023 - 29/03/2024 και 20/12/2024 - 28/03/2025.

Το Ίνσμπρουκ αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για city break όσο και αφετηρία για επίσκεψη σε γειτονικούς προορισμούς. Ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα και σε λάτρεις του χειμερινού αθλητισμού να το επιλέξουν για να μειώσουν το μεταφορικό κόστος του προς διάφορα χιονοδρομικά κέντρα και να αποφύγουν το αεροδρόμιο του Μονάχου. Βέβαια οι πτήσεις είναι ακόμα μία φορά την εβδομάδα αλλά είμαστε σίγουροι ότι για το επόμενο έτος η Aegean θα μας εκπλήξει ακόμα περισσότερο με περισσότερες πτήσεις, ίσως και από Θεσσαλονίκη.


Innsbruck picture by unsplash
Παλιά Πόλη και Χρυσή Σκεπή


Χειμερινός Οδηγός Ίνσμπρουκ

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το Ίνσμπρουκ δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τον δωρεάν απόλυτο χειμερινό ταξιδιωτικό οδηγό της πόλης σε μορφή e-book. Μπορείτε να τον κατεβάσετε εδώ.


Χιονοδρομικά Αυστρίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ίσνμπρουκ μόνο ως σημείο πτήσης, σας έχουμε μια λίστα με τα δέκα μεγαλύτερα χιονοδρομικά της Αυστρίας στα οποία μπορείτε να απολαύσετε την διαμονή και αγαπημένο σας χειμερινό σπορ.



Οργανώστε καλύτερα το ταξίδι σας.

Πρώτη φορά στην Αυστρία; Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θέλει πάντα προσοχή στην οργάνωση του για να απολαύσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τον προορισμό που θα επισκεφτείτε.  

 

"Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία μας στα 10 χρόνια διαμονής στο Τιρόλ και εξερεύνησης του Σάλτσμπουργκ, Βιέννης και άλλων προορισμών της Αυστρίας. Λίγες μόνο προτάσεις μπορούν να απογειώσουν το ταξίδι σας και να το γεμίσουν με αξέχαστες εμπειρίες." Πληροφορίες εδώ.




225 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page